Wil jij graag een verjaardagsfeestje geven in het jeugdhuis? Dat kan zeker! Het jeugdhuis staat open voor iedereen die graag een activiteit wil organiseren.

Hieronder kan je enkele zaken terugvinden die belangrijk zijn:
– In het jeugdhuis kan je geen privé feestje geven. Het jeugdhuis moet altijd toegankelijk blijven voor iedereen die naar het jeugdhuis wil komen.

– Voor het geven van een feestje vragen wij een waarborg van 100 euro. Na afloop van het feestje wordt gecontroleerd of alles mooi is achtergelaten en kan je nadien de waarborg terug komen ophalen.

– Na afloop van het feestje vragen wij om het jeugdhuis terug achter te laten zoals het was. Hiermee bedoelen wij dat als het jeugdhuis er vuil bijligt na het feestje de boel terug opruimt. Als dit niet het geval is, kan de waarborg worden ingehouden.

– Het jeugdhuis beschikt over een kleine keuken die tijdens het feestje gebruikt kan worden. Wij vragen wel om het aantal personen die in de keuken komen te beperken. Het feestje gaat door in de instuif en niet in de keuken.

– Wil je graag trakteren voor je verjaardag? Wij hanteren in het jeugdhuis een bonnetjessysteem. Iedere genodigde geef je een aantal bonnetjes die ze dan aan de bar kunnen inruilen voor een drankje. Je kan zelf beslissen of je een beperkt aantal bonnetjes krijgt of zelf beslist hoeveel je er die avond uitgeeft.

Dit zijn enkel maar de grote lijnen voor het houden van een feestje binnen het jeugdhuis. Wil je alles nog eens in detail doornemen, dan kan je onderstaand bestand downloaden waarin alles nog eens duidelijk staat vermeldt. Je kan in het bestand ook het aanvraagformulier terugvinden. Dit mag je ingevuld meebrengen naar het jeugdhuis als je de waarborg komt binnen brengen.

Gebruiksovereenkomst voor feestjes (maart 2018)

Als er nog vragen zijn kan je ook steeds terecht in het jeugdhuis of via de nummers 09/345.03.02 of 0489/18.25.50

Veel feestplezier
Jeugdhuis ‘t Kasseiken